keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Ei herran jestas...

... nyt on kyllä jo niin pitkä aika siitä kun viimeks kirjottelin tänne, että musta tuntuu ihan pahalta. En oo oikeen inspiroitunu kirjottaa, kun mun elämä on ollu aika samanlaista päivästä toiseen. Nyt on siis vaan reenailtu kovaa ja opiskeltu siinä sivussa. Oon oikeestaan yllättyny mun hirveestä panostuksesta opiskelun suhteen... musta tuntuu, että oon oikeesti kerrankin opiskellu (äitin sietäs olla ylpee)!!! Mutta joo nyt on siis asiat niin, että ollaan jo herkistelemässä ensviikolla alkaviin konferenssi mestiksiin. Uinti kulkee ja ootan niitä kisoja jo innolla!! Oikeestaan mä haluisin päästä jo uimaan!!
         Kisat on Tennesseessä ja allas on sama kun syksyllä, kun kävästiin siellä päin kisailemassa. Toivottavasti menee hyvin ja ainakin nyt mulla on ihan luottavainen olo omasta kunnostani. Osittain oon saanu itseluottamusta siitä, että oon vetäny ihan hirveen hyviä aikoja reeneissä vaikka välillä onkin tuntunu siltä että ui aivan jossain suossa... ja välillä oon tietysti ollu myös mulle totuttuun tapaan kipeenä. Mutta näillä mennään... Intoa ainakin riittää jos ei muuta... no joo...
        Oikeestaan en tiedä mitä mun tänne pitäs kirjotella, kun ei mun elämässä oikeesti tapahdu yhtään mitään just nyt. Ensin ajattelin, että alkaisin päivitellä tänne jotain treenejä, mutta eipä siitäkään näköjään taas tullu yhtään mitään... No mä nyt päätin, että ens viikolla sieltä kisoista mä laitan joka päivältä jotain pientä, että pysytte edes vähän kärryillä miten mulla menee!! Ja ymmärräte sitte mun päivityksiäkin vähän paremmin FB:ssä!!!

Eipä mulla nyt taas muuta.... adijööö

Marre

1 kommentti:

  1. Tottakai olen ylpeä pikku Marruskasta, kuulostaa oikein hyvältä, että opiskelukin maittaa kovien treenien ohessa!

    VastaaPoista