maanantai 17. lokakuuta 2011

Paranemaan päin...

Tällä viikolla sattu ja tapahtu! Ensin alku maanantaina sain jonkun antibiottikuurin vaatineen taudin noin 38 asteen kuumeen ja melkein umpeen turvonneen kurkun kera, mutta onneksi täällä sairaat saadaan kuntoon nopeasti ja niinpä olinkin jo keskiviikkona takasin altaassa! Sain tiistai aamuna jonkun kortisoni testosteroni piikin pakaraan enkä siis oikeestaan missannut kun yhden päivän treenit... Vaikkakaan en usko että noiden piikkien ottaminen on hyväks mun kropalle niin tässä tapauksessa se oli ihan hyvä juttu... pääsin uimaan vähän ennen meijän viikonlopun skaboja.
         No torstaina aamulla vedettiin ensin kevyt aamutreeni koti hallissa täälä LSU:ssa ja lähettiin sitte 8 pintaan ajamaan bussilla kohti FSU:ta (Tallahassee). Bussimatka kesti sellasen 8h jonka jälkeen kävästiin suoraan vetämässä iltatreeni yliopiston ulkoaltaalla. Nälkäsinä päästiin sitte viimein syömään päivällinen todella hyvään hibachi paikkaan, jossa kokki laitto ruoan suoraan pöydässä asiakkaan silmien edessä ja ruokaa oli enemmän kun tarpeeks. Siitä ajettiin sitte bussilla hotellille (Hilton Hotel Doubletree, Tallahassee) ja huoneeseen päästyäni kaaduin kirjaimellisesti suoraan sänkyyn... 
         Seuraavana aamuna herätys oli siinä 6.45 ja päivä alko tietysti hotelli aamupalalla jonka jälkeen kävästiin hallilla tekemässä kevyt wake up swim. Uinnin jälkeen palattiin hotellille ja aikaa oli ottaa pienet päikkärit sekä kävästä kevyellä lounaalla ennen iltapäivän skabaa. 
         3 PM päästiin sitte viimein asian ytimeen, kun kisa FSU:n seminoles joukkuetta vastaan alko. Mun osalta ohjelmassa oli viestissä 50ru, henkilökohtanen 50vu ja 100vu. 50ru oli jälleen ihan ok 29.4 eikä vapareissakaan mitään valittamista ollu. Molemmissa vapareissa tippu ajasta muutamia kymmenyksiä Tulanea vastaan käydystä kisasta eli suunta ainakin on oikea. 
         Pistekilpailussa kuitenkin hävittiin melko selkeellä erolla FSU:lle ja valmentajat antokin siitä sitten vähän palautetta ennen seuraavan päivän vielä kovempaa meettiä ennen. Mutta joka tapauksessa perjantai ilta kulukin sitte taas bussissa kun ajettiin Tallahasseesta Gainsvilleen noin 3h. Gainsvillessäkin päästiin hyvään hotelliin ja uni maitto. Ainakaan ei voinu valittaa, että sängyt olis ollu huonot... tässä siis todistusaineistoa siitä: 

         Yks pieni miinus siinä perjantai lauantai välisessä yössä kuitenkin oli: palohälytys 2 aikaan yöllä... No se oli onneks kuitenkin nopeesti ohi ja päästiin turvallisesti takasin nukkumaan. 
         No lauantai aamuna saatiin sitte nukkua tunti pidempään kun aamupala oli vasta klo 8. Siitä päästiin takasin huoneisiin hetkeks lepäilemään ja meet University of Florida Gatorsseja vastaan käynnisty klo 1 PM. Mun osalta lauantai oli parempi kisa päivä vaikkakin olin erittäin väsyny ja jumissa kaikesta matkustelusta. Ohjelmassa mulla oli tällä kertaa 100ru ja 2x 100vu. 100ru ajasta olin positiivisesti yllättyny. Aika olis käännettynä ollu noin 1.12.0 eli ei ihan huono... 100vu ajatkin parani molemmilla kerroilla edellisestä ja viimenen aika oli metreille käännettynä kutakuinkin 56.4. Joka on mulle tähän vaiheeseen oikein hyvä suoritus.
        Yllättäen hävittiin pistekisa tässäkin skabassa, mutta se ei tullut yllätyksenä, kun vastassa oli suunnilleen rakning 3 koulu ja me ollaan naisten osalta sielä 12-18 joukossa... Meetin jälkeen käytiin sitte syömässä päivällistä yliopiston dining hallissa ja ajettiin 3h takasin Tallahasseehen, josta sitte lähettiin sunnuntai aamuna klo 6.30 kohti LSU:ta. 
         Bussimatkan jälkeen kotiin päästyä annoin itelleni vähän aikaa rentoutua ja ottaa ilon irti hyvästä säästä joten pidin vähän mun rusketusta yllä ja makoilin ulkona sellasen tunnin verran, jonka jälkeen yllätin itteni ja jopa opiskelin vähän tuleviin midterm kokeisiin jotka mulla on muutaman aineen osalta edessä ensviikolla. Viikko tulee muutenkin varmaan oleen melko rankka koska reenejä on joka päivälle kaks ja perinteiseen tapaan: ma+ke+pe aamuina sali ja uinti, ti+to+la aamuina juoksu ja uinti ja sitte iltasin aina 2h uinti! Eli älkää turhaan olettako, että musta kuuluu mitään tän viikon jälkeen! Voi olla, että menee hetki palautuessa! Mutta eiköhän tää ollu tän viikon osalta tässä ja kirjottelen taas lisää kun jaksan ja viitsin.... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti