tiistai 11. lokakuuta 2011

Kahen kisan viikonloppu Floridassa

Noniin eipä ookkaan tullu pitkään aikaan kirjoteltua tänne ja nyt onki sitten taas jonkin verran kerrottavaa. Nyt on vaan pieni vaikeus kun ei osaa päättää, että mistä sitä alottais. Ajattelin kuitenkin kertoa vähän edellisestä viikosta ja sitte loppuun pikkasen tulevaa.
     Elikkä viime viikko meni pääosin ihan normaaleissa merkeissä treenien ja koulun parissa. Viikko oli semi rankka noin reenillisesti, mutta se oli hieno päättää voitokkaaseen kotipeliin. Koulun suhteen mulla oli melko helppo ja tavallinen viikko. Tiistaina oli matikan koe ja pienillä huolimattomuus virheillä höystettynä sain kuitenkin kokonais tulokseks 88% eli ei ihan huono, mutta olis se kai voinu paremminkin mennä. Mutta kuitenkin, nyt pitäs alkaa valmistautua midterm kokeisiin joita mulla on tulossa ens viikolla, niin mass comm, kun HRE. Mass comista en aijo ottaa mitään painetta enkä usko, että se on muutenkaan mikään vaativa koe, mutta HRE:n osalta tiedän vaan sen että luettavaa on paljon... ja ne jotka tuntee mut tietää, että teen mitä vaan mielummin kun luen, eli voi tulla tuskaset pari päivää ennen sitä.
     No tällä viikolla meillä nyt alkaa sitte kanssa kisat ihan kunnolla ja eka meet on ilmeisesti Florida State perjantaina jonka jälkeen lauantaina University of Florida. Näistä ilmeisesti jälkimmäinen on kovempi koulu, joten toivottavasti ei saada kauheesti turpiin. Eka kisa meillä tytöillä olis ainakin mahollisuus voittaa ja toivotaan näin... toivottavasti toi "lyhyt" bussimatka ei vaan lyö mun totaali jumista kroppaa vielä parempaan jumiin. Sitte voi nimittäin olla miellyttävät kisat. Lajeista mulla ei oo vielä mitään tietoa, mutta mun veikkausten mukaan tarjolla on varmaan ainakin 100 ja 50vu ja toivottavasti viestissä 50ru.
      Mitäs muuta... no ainakin sitä, että oon nyt vähän päässy jo mukaan tohon jefun ihmeelliseen maailmaan ja tänäviikonloppuna jaksoin jopa kattoa ton voitokkaan kotipelin loppuun asti! Tunnelma oli ihan mahtava ja ajattelinkin, että voisin laittaa siitä vähän kuvia tännekkin (fb:n lisäksi) ... joten tässä vähän mun kuvaamaa matskua sieltä:
...LSU fanilippu...
...ennakko huumaa...
...ihmisiä valuu stadionille law buildingin edessä...
...busseissa pientä kannustusta tigersseille...
...ja tottakai myös kentällä...
...ja viimesenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, itse STADION!

1 kommentti:

  1. Näyttää että tupa on ihan täynnä. Taitaa olla vierasjoukkueelle aikamoinen "hornan-kattila" tämä LSU:n kotistadion;)

    VastaaPoista