keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Viikonloppu takana ja uus "kevyt" viikko edessä.

Ekat kisat on nyt uitu ja kolmen treenin päivästäkin selvisin ihan suosiolla. Kisoissa ei mitään ihmeellistä, mutta ei onneks hirveen huonoakaan... 50ru oli kyllä positiivinen yllätys. Aika oli  29.1 eli metreille käännettynä jotain 32 pintaan, eli ei huono. No sitte noi vaparit nyt oli taas sellasta perus alkukauden kikkailua 100 aika oli 52 eli 57 ja 50 oli 24 eli 26 metreille käännettynä. Eli ekoista kisoista jäi nyt ihan ok maku... mutta siihen nähen että ei olla vedetty vielä yhtään kisavauhtisia vetoja treeneissä niin nää oli ihan hyviä.
         Siitä kolmen treenin päivästä muuten jäi ihan loistava fiilis. Paras osio oli se midnight circuit joka vedettiin tuola noiden jenkkifudis pelaajien treeni mestassa. Alkuun oli salin puolella vähänn saman tyylistä settiä kun ihan normi circuitissakin on ja sitte vielä bonuksena sisänurmikentällä kaikenlaista vääntöö johon sisälty mm. porrasjuoksua ja vähän jefujen leluilla leikkimistä. Eli hauskaa oli, mutta myös todella rankkaa. Loppuun vielä jouduttiin ratkasemaan pistekilpailun tasapeli köydenvedossa joka me kultanen tiimi kyllä hävittiin aika pystyyn..
         Tästä viikosta sen verran että nyt tapahtuu vähän muutoksia treenissä. Eli eilen alotettiin käymään salilla ja sielä tullaan tästä eteenpäin käymään kolmesti viikossa MA, KE ja PE. Sali ohjelma oli musta ihan hyvä aika yksinkertanen, mutta musta ihan toimivan olonen. Eli nyt ainakin olisko ollu pari kolme viikkoa mennään tälläsellä:

1. takakyykky 5x5
2. leuat (leveellä otteella) 5x 8->
3. penkki käsipainoilla 5x6 (toisto: ensin molemmat kädet yhtä aikaa ja sitte yks käsi kerrallaan, eli yks toisto on yhteensä neljä nostoa)
4.selkäpenkki (jalat kiinni penkissä) 5x8 (toisto: pysähdy ensin vaakatasoon ja siitä nousu aina pystyyn asti)
5. hauiskääntö tangolla 4x15
6. dipit 4x15
7. punnerrukset 4x15+ 4x15 med ball heitto selällään mahd nopeesti ylös kaverille rintakehältä.
8. keskivartalo+venyttely

...ja tätä mä yleensä kuuntelen salilla: http://www.youtube.com/watch?v=_UVUCzSpKrI

... no tänään aamulla oli sitte ekaa kertaa sellane oikee sprinttijuoksu treeni, tai oikeestaan porrasjuoksuja mutta oikeita sprinttejä (pitkät tauot lyhyet toistot). Eli mentiin fudis stadionille ja pingottiin stadionin portaita ylös eri tavalla ja eripitusia matkoja jonka jälkeen altaassa vedettiin 16x100 potkuja joka oli hyvin miellyttävää ton porrasjuoksureenin jälkeen. Se oli muutenkin miellyttävä koska se oli tavallaan 4x4x100 ja joka neljäs oli täysiä 2min lähöllä. Ja mikä parasta tällä viikolla on kaks vapaata iltapäivää eli ti ja to on pelkästään aamureeni!!! Se siis tekee tästä viikosta "kevyen". Toisaalta perjantaina on taas skabat ja tällä kertaa kisaillaan Tulane:n kans. Tulane on siis toinen koulu Louisianassa, ei mikään iso ja uintijoukkue on ilmeisesti surkea, mutta skabat kun skabat... hyvää reeniä.
           Mulla oli tänään myös geologian koe ja oon ylpee itestäni kun jopa ymmärsin mitä kysyttiin ja mitä vastasin.. ekaa kertaa koulussa mulla oli fiksu olo. Vaikka aihe olikin ehkä maailman tylsin niin jaksoin jopa vähän opiskellakkin sitä joka on mulle erittäin hyvä suoritus, josta saa olla ylpee! Luulen että se koe meni ihan hyvin ja nyt loppupäivän aijonkin viettää aurinkoa palvoen, jota oon jo tehny tässä parituntia... saa nähä kuinka punanen oon päivän päätyttyä.
          Lämpöä siis vieläkin riittää ja viikonloppuna onkin jo seuraava LSU:n kotipeli jefussa. Samalla on taas tutustumis viikonloppu tuleville opiskelijoille joten tekemistä riittää... thank god mulla ei oo omaa recruittia josta pitää huolta. Aluks mulla piti olla, mutta onneks ei oo... mitä mä olisin sille kertonu tästä paikasta ku en itekkään vielä oikein tiedä mistään mitään... mut nii en kyllä malta odottaa sitä kun kotipeli on 11am ja 30 °c lämmintä että kuinka paljon sielä stadionilla on kuuma... kun sielä oli kuuma jo viimeks kun peli oli illalla ja aurinko ei edes paistanu enää. Ja vaikka en mitään tosta lajista muuten tiedäkkään niin kuulin että LSU on tällähetkellä sarja ykkösenä, eli LSU tiikereillä menee siis hyvin.
        Ai joo ja äitille taas pientä inffoa jos ihmettelet mihin mun rahat on taas menny niin kävin yllättäen vähän shoppailemassa viikonloppuna... oli pakko ostaa uudet läpsyt koska rikoin vanhat ja yritin kyllä korjata niitä teipillä mutta se ei oikein toiminu... ja nii tietysti ku sitä lähtee shoppailee ni pitäähän sitä muutakin sitte aina ostaa.. eli ostin parit alennus paidat ja toiset läpsyt ja shortsit ainii ja tietysti punttireenejä varten vähän protskujauhetta ja shakerin että saan hyvät juomat aikaan... ei mulla nyt muuta XOXO vaan kaikille!

3 kommenttia:

 1. hei älä unoha meiän psykan esitelmää!! Silloin oli ainaki fiksu olo! :D Ja tuli tosta palamisesta mieleen Hemsedal, että josko tällä kertaa olisit virheestä viisastunut ja laittanu aurinkorasvaa (= voide, joka suojaa auringon UV-säteilyltä ja sen haittavaikutuksilta. Saatavissa kaikista kaupoista ja hyvinvarustelluista kioskeista)?! Mut joo, anyways pidä hauskaa siellä lätäkön toisella puolella ja soittele ku tulee ikävä! ;)
  t.matilda

  VastaaPoista
 2. haha kiitos muistutuksesta matilda :D mut täytyy kyl sanoo että en edes polttanu itteäni mikä on hyvinkin positiivista! :D ja nyt ainakin tiedän mistä ostaa rasvat.... ja mä soittelen! pus pus.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasi toi biisi ei soi niin, että muut, jotka ei ymmärrä kuulee sen??? Itse varmaankin pääset ihan kunnon fiilareihin punttitreenissä sitä kuunnellessa.
  Katselen vähän huolestuneena tilin saldon hupenemista. Kannattaisiko pannan ostoshanat kiinni ja välttää turhaa ostoksilla käyntiä. Pakolliset on toki pakollisia, mutta muista pitää budjettia silmällä ettei tule kurjia ylläreitä!

  VastaaPoista