torstai 25. elokuuta 2011

Shoppiiiiiing...

Tänään käytiin ekaa kertaa vaateostoksilla Amandan ja Kätlinin kaa, koska meijän piti löytää meille jotkut mekot lauantaina olevaa kuvausta varten. Mutta sehän nyt lähti sitte taas ihan käsistä. Ensin löysin pari ihan sika kivaa toppia jotka ei tosin ollu kalliita... Sitte mentiin johonki kauppaan (mikä musta näytti ensin ihan sika huonolta sellaselta halpis kaupalta) jonka nimeä en valitettavasti muista, mutta löysin sitte sieltä ittelleni shotrsit ja kaks aivan ihanaa paitaa. Seuraavana tuli victorias secret, mutta koska ajattelin, että säästän vähän rahaa myöhemmäks ni en ostanu ku biksun yläosan. Ja viimesenä muttei vähäisimpänä oli naisten oma foot locker ja ostin lenkkarit.
            Tänään on kyl ollu muutenkin jo vähän ku joulu etukäteen ku saatiin meijän ekat tiimi kamat: niken shortsit, kolme treeni paitaa, uimalakki ja lasit, joogamatto, juomapullo sekä urheilurintsikat. Ja parasta tässä on että toi oli vasta alotuspaketti joita tarvitaan huomenna ku meijän treenit starttaa klo 5.45 aamulla! Aika voi tehä mulle vähän tiukkaa aluks, mutta eiköhän siitä selvitä kun täälä on kuitenkin jo melko valosaa siihen aikaan. oon oottanu treenien alkua niin kauan ja vihdoin ne alkaa. Jeiiiiii.
             Mul oli tänään myös kaks lääkärin vastaanottoa: toinen astman ja toinen sydämen lisälyöntien takia. Ja jouduin sydämen takia juoksemaan 30min ylämäkeen juoksumatolla. Ja voin kertoo se ei ollu kivaa! Syke oli monitorin mukaan jotain 205, jos näin oikein, mutta saatto hyvin olla korkeempikin. Sitte koska erehdyin sanomaan, että mulla on tällanen pieni flunssa ja treenit alkaa huomenna, niin jouduin ottaa myös jonkun piikin pakaraan, koska ne ei halunnu että treenaan kipeenä. Tosin se piikki oli hyvä koska heti sen jälkeen mun kurkkukipu häipy ja nenä alko aueta.
              Aivan aivan ja tänään oli myös eka team meating ja näin ekaa kertaa koko uinti porukan samassa paikassa. olin tosin mun juoksutestin takia vaan tunnin myöhässä, mutta onneks menin nii sain mun treenivaatteet. Ainiin ja tärkee hehkutus vielä: täälä on ihan sika hyvää keliä loppuviikosta! Torstaina 37, lauantaina 37 ja sunnuntaina 38! Kaikki päivät pelkkää aurinkoa! Try to beat that!

4 kommenttia:

 1. Niin siis lähitte ostaa niitä mekkoja, mutta ostit kaikkea muuta paitsi sen? :D Hienoo Maipi! Ja toi 30min ylämäkee, yllätyin että selvisit siitä hengissä. Ps. Saitko mun fb viestin/ kutsun lukee tota mun "blogii"? -J

  VastaaPoista
 2. Meinasitko mennä kuviin kotoa tuomasi mekko päällä, kun uutta ei kerran löytynyt???? Tai siis, jos matkalaukku on lopultakin saatu campukselle asti! Muista, että kaikki kuitit, jotka liityvät uintivarusteisiin, pitää säästää!

  VastaaPoista
 3. joo tiedättekin jo varmaan että siis löysin sen mekon sitte eri kerralla ja toi juoksu oli kyllä sellanen kuolema että luulin jo menehtyväni siihen paikkaan... mutta täälä ollaan vielä. Ja mama en oo tyhmä mulle ei tartte kertoa samasta jutusta 20 kertaa!

  VastaaPoista
 4. ^ Like. ;D Heti tunkemassa pakaraa doping piikkejä. Kannattaa seurata varmaa mitä liuoksia ne oikei sinne lykkii. :) Millon lähetät mulle jotain kivaa amerikan juttuu?? Laita mulle sun osote minne voin lähettää sulle jotain kivoja juttuja! (:

  VastaaPoista